Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15624
NaGoYa FC Nankatsu Niupi
Win Tactiek Nankatsu 1
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 50.4
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr geeft de bal voor. Motoyama heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Szarmach is nu in balbezit. Szarmach geeft de bal voor. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Dandu rent richting de bal. Dandu passt de bal in één keer door. Psikuta rent richting de bal. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Nankatsu Niupi 0:1

12e minuut.
Soma rent richting de bal. Soma geeft een hoge lob. Nishimura is nu in balbezit. Psikuta verovert de bal door een tackle van achteren. Psikuta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Soma onderschept slim de pass. Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhr speelt de bal door. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz geeft een lange en hoge pass. Tejas is nu in balbezit. Tejas geeft de bal voor. Licheński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Nankatsu Niupi 0:2

25e minuut.
Miyahara geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubatek passt de bal met de wreef. Pieris heeft problemen om de bal te vangen. Pieris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Czusz onderschept slim de pass. Czusz speelt de bal door. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dandu geeft een hoge lob. Tejas rent richting de bal. Tejas passt de bal zonder na te denken. Licheński is nu in balbezit. Licheński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Psikuta passt de bal in één keer door. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński onderschept slim de pass. Tejas rent richting de bal. Tejas draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Szarmach speelt de bal door. Psikuta is nu in balbezit. Tejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Psikuta draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Nankatsu Niupi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 70%, Nankatsu Niupi 30%.
NaGoYa FC - Nankatsu Niupi 0:3

50e minuut.
Szarmach kopt de bal weg. Klungelig pakt Stuhr de bal. Dandu rent richting de bal. Dandu geeft de bal voor. Nishimura heeft problemen om de bal te vangen. Ambrosiewicz bokst de bal weg.

56e minuut.
Licheński is nu in balbezit. Inworp. Dandu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Licheński rent richting de bal. Licheński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szarmach passt de bal in één keer door. Pieris is nu in balbezit. Soma onderschept slim de pass. Soma geeft een lange en hoge pass. Licheński kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Psikuta met een sublieme pass. Licheński rent richting de bal. Szarik rent richting de bal. Licheński onderschept slim de pass. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Szarmach neemt vlug de vrije trap. Daar is Szarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Licheński rent richting de bal. Licheński draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 62%, Nankatsu Niupi 38%.
NaGoYa FC - Nankatsu Niupi 0:3