Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Pistastale Yokohama F. Marinos
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Petry kopt de bal weg. Daar is Vandepitte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandepitte passt de bal in één keer door. Furuhashi is nu in balbezit. Furuhashi geeft een hoge lob. Toryiama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fidor kan de bal niet met de borst controleren. Fidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 1:0

3e minuut.
Kosančić geeft de bal voor. Otani is nu in balbezit. Sokol verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kosančić geeft een lange en hoge pass. Sokol heeft problemen om de bal te vangen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 2:0

7e minuut.
Furuhashi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kitazawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel. Toryiama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vandepitte onderschept slim de pass. Vandepitte speelt de bal door. Fidor rent richting de bal. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Toryiama trapt de bal weg. Vandepitte kopt de bal weg. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 3:0

13e minuut.
Tajima probeert de bal aan de voet te houden. Furuhashi met een sublieme pass. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel. Toryiama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 4:0

13e minuut.
Kagawa probeert naar een medespeler te passen. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Komatsu de bal. Kosančić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mizuhara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kosančić de bal. Kosančić schiet op doel. Toryiama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 5:0

21e minuut.
Tanno is nu in balbezit. Sokol verovert de bal door een tackle van achteren. Sokol speelt de bal door. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komatsu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kitazawa de bal onder controle te krijgen. Kosančić rent richting de bal. Kosančić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 6:0

23e minuut.
Ropero onderschept slim de pass. Ropero met een sublieme pass. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel. Toryiama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Nestorović kan de bal niet met de borst controleren. Nestorović geeft een hoge lob. Komatsu probeert de bal met de borst te controleren. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tanno geeft een hoge lob. Sokol kopt de bal weg. Kosančić rent richting de bal. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel. Toryiama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tanno rent richting de bal. Sokol verovert de bal door een tackle van achteren. Sokol met een sublieme pass. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Furuhashi onderschept slim de pass. Furuhashi met een sublieme pass. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Toryiama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 7:0

37e minuut.
Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić passt de bal in één keer door. Daar is Sokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Toryiama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 8:0

41e minuut.
Petry met een sublieme pass. Kosančić rent richting de bal. Nakashima probeert naar een medespeler te passen. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel. Toryiama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

43e minuut.
Klungelig pakt Tanno de bal. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte passt de bal zonder na te denken. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 9:0

45e minuut.
Sokol is nu in balbezit. Sokol passt de bal met de wreef. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Toryiama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistastale 18%, Yokohama F. Marinos 82%.
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 10:0

47e minuut.
Furuhashi speelt de bal door. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry passt de bal in één keer door. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Watanabe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokol rent richting de bal. Sokol passt de bal met de wreef. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ropero verovert de bal door een tackle van achteren. Ropero geeft de bal voor. Nakashima kopt de bal weg. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vandepitte is nu in balbezit. Otani rent richting de bal. Vandepitte onderschept slim de pass. Vandepitte geeft een hoge lob. Fidor maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 11:0

55e minuut.
Inworp. Furuhashi met een snelle inworp. Kosančić probeert naar een medespeler te passen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Toryiama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Nakashima rent richting de bal. Mizuhara verovert de bal door een tackle van achteren. Mizuhara probeert naar een medespeler te passen. Sokol is nu in balbezit. Sokol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Sokol rent richting de bal. Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandepitte passt de bal met de wreef. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Watanabe geeft een lange en hoge pass. Petry is nu in balbezit. Petry passt de bal in één keer door. Sokol rent richting de bal. Sokol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 12:0

66e minuut.
Kosančić rent richting de bal. Komatsu speelt de bal door. Kosančić heeft problemen om de bal te vangen. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Petry is nu in balbezit. Petry geeft een lange en hoge pass. Kitazawa is nu in balbezit. Fidor verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 13:0

78e minuut.
Fidor rent richting de bal. Sokol rent richting de bal. Sokol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kosančić de bal. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 14:0

82e minuut.
Vandepitte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol is nu in balbezit. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Furuhashi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fidor is nu in balbezit. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 15:0

84e minuut.
Ropero is nu in balbezit. Ropero geeft een hoge lob. Tajima probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kosančić de bal. Kosančić geeft de bal voor. Toryiama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fidor rent richting de bal. Fidor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 16:0

87e minuut.
Otani rent richting de bal. Kosančić onderschept slim de pass. Kosančić met een sublieme pass. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistastale 17%, Yokohama F. Marinos 83%.
US Pistastale - Yokohama F. Marinos 17:0