Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12500
NaGoYa FC Shueisha FC
Win Tactiek Reup Manga
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
39.8 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Adiloğlu geeft een hoge lob. Beyaert kopt de bal weg. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:1

3e minuut.
Michalikowski onderschept slim de pass. Michalikowski passt de bal met de wreef. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel. Ambrosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Watanabe neemt vlug de vrije trap. Marăndici kopt de bal weg. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Marăndici neemt de hoekschop. Căpăţână springt en kopt de bal. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Michalikowski de bal. Kubatek onderschept slim de pass. Kubatek met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel. Watanabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Møller Pedersen de bal. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Leier rent richting de bal. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot passt de bal met de wreef. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote schiet op doel. Ambrosiewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michalikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Groote springt en kopt de bal. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nishimura probeert de bal met de borst te controleren. Beyaert rent richting de bal. Beyaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:2

17e minuut.
Ambrosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Nikas kopt de bal weg. Jaskot rent richting de bal. Groote is nu in balbezit. Groote schiet op doel. Ambrosiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nikas geeft een lange en hoge pass. Jaskot kopt de bal weg. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 0:3

36e minuut.
Beyaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miyahara. Beyaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikas met een snel genomen vrije trap. Groote maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Fryc rent richting de bal. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 58%, Shueisha FC 42%.
NaGoYa FC - Shueisha FC 1:3

51e minuut.
Busto onderschept slim de pass. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek met een sublieme pass. Marăndici rent richting de bal. Marăndici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watanabe met een harde bal richting middenveld. Groote kopt de bal weg. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Leier bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szarik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pieris kopt de bal weg. Busto probeert de bal aan de voet te houden. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kubatek is nu in balbezit. Kubatek passt de bal zonder na te denken. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:3

64e minuut.
Marăndici passt de bal met de wreef. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek passt de bal in één keer door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marăndici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubatek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Nikas is nu in balbezit. Nikas geeft een lange en hoge pass. Beyaert is nu in balbezit. Beyaert schiet op doel. Ambrosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:4

74e minuut.
Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft een hoge lob. Jaskot kopt de bal weg. Groote rent richting de bal. Groote schiet op doel. Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Groote is nu in balbezit. Groote haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz bokst de bal weg.

78e minuut.
Szarik geeft de bal voor. Căpăţână kopt de bal weg. Daar is Adiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kobara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groote rent richting de bal. Beyaert rent richting de bal. Beyaert schiet op doel. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Michalikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beyaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobara probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikas zal de hoekschop nemen. Jaskot maakt een snoekduik en kopt de bal. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pieris verovert de bal door een tackle van achteren. Adiloğlu onderschept slim de pass. Adiloğlu geeft een lange en hoge pass. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Beyaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beyaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 56%, Shueisha FC 44%.
NaGoYa FC - Shueisha FC 2:5