Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yokohama F. Marinos Zero Tsu
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.4
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Nakashima rent richting de bal. Kurisawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurisawa passt de bal in één keer door. Hurtinov heeft problemen om de bal te vangen. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Komatsu heeft problemen om de bal te vangen. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov passt de bal met de wreef. Kurisawa rent richting de bal. Kurisawa draait met de bal, schiet en ... Toryiama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ueno met een sublieme pass. Shikamaru rent richting de bal. Nakashima begaat een overtreding. Nakashima krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Inworp. Nakashima met een snelle inworp. Rainov geeft de bal voor. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yokohama F. Marinos - Zero Tsu 0:1

19e minuut.
Hirao geeft een hoge lob. Ueno rent richting de bal. Ueno geeft een hoge lob. Kurisawa rent richting de bal. Kurisawa schiet op doel. Toryiama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Baba is nu in balbezit. Baba passt de bal in één keer door. Baoshun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kagawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rainov probeert de bal aan de voet te houden. Kurisawa is nu in balbezit. Kurisawa passt de bal met de wreef. Hurtinov rent richting de bal. Hurtinov schiet op doel. Toryiama bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama F. Marinos 62%, Zero Tsu 38%.
Yokohama F. Marinos - Zero Tsu 0:1

48e minuut.
Otani rent richting de bal. Hurtinov verovert de bal door een tackle van achteren. Kurisawa rent richting de bal. Kurisawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kitazawa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Komatsu de bal. Shikamaru rent richting de bal. Shikamaru passt de bal in één keer door. Rainov heeft problemen om de bal te vangen. Rainov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tuomiranta probeert naar een medespeler te passen. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels passt de bal zonder na te denken. Kurisawa rent richting de bal. Kurisawa passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov passt de bal in één keer door. Rainov is nu in balbezit. Rainov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Komatsu de bal onder controle te krijgen. Toryiama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Michels de bal. Watanabe verovert de bal door een tackle van achteren. Watanabe geeft een hoge lob. Daar is Kagawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kagawa haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Kurisawa probeert naar een medespeler te passen. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurisawa rent richting de bal. Kurisawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yokohama F. Marinos 66%, Zero Tsu 34%.
Yokohama F. Marinos - Zero Tsu 0:1