Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Pistastale Gin Tenshi
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
31 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 20.7
zeer goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Vandepitte is nu in balbezit. Motoyasu onderschept slim de pass. Motoyasu probeert naar een medespeler te passen. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap. Kajiyama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 0:1

8e minuut.
Mizuhara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizuhara geeft een lange en hoge pass. Sokol is nu in balbezit. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Yoshihara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kosančić kopt de bal weg. Gokyu met een sublieme pass. Sokol is nu in balbezit. Sokol draait met de bal, schiet en ... Yanagimoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Pistastale - Gin Tenshi 1:1

13e minuut.
Shiral is nu in balbezit. Mizuhara verovert de bal door een tackle van achteren. Mizuhara probeert naar een medespeler te passen. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Yoshihara trapt de bal weg van het doel. Kosančić kopt de bal weg. Daar is Gokyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokol rent richting de bal. Sokol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 2:1

19e minuut.
Goto is nu in balbezit. Kosančić onderschept slim de pass. Kosančić passt de bal zonder na te denken. Daar is Sokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokol draait met de bal, schiet en ... Yanagimoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Shimomura met een sublieme pass. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović geeft een hoge lob. Sokol rent richting de bal. Sokol draait met de bal, schiet en ... Yanagimoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 3:1

30e minuut.
Vandepitte onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motoyasu. Vandepitte raakt geblesseerd tijdens het duel. Harasaki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sokol springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanagimoto met een sublieme pass. Vandepitte kopt de bal weg. Gokyu controleert de bal met de borst. Sokol is nu in balbezit. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Furuhashi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Motoyasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandepitte met een sublieme pass. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 4:1

42e minuut.
Shimomura met een sublieme pass. Nakaharai is nu in balbezit. Vandepitte begaat een overtreding. Vandepitte krijgt een gele kaart. Nakaharai wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nakaharai kan niet meer verder spelen. Yanai komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Sokol heeft problemen om de bal te vangen. Yoshihara rent richting de bal. Gokyu rent richting de bal. Kosančić verovert de bal door een tackle van achteren. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistastale 34%, Gin Tenshi 66%.
US Pistastale - Gin Tenshi 5:1

49e minuut.
Kajiyama trapt de bal weg van het doel. Vandepitte is nu in balbezit. Vandepitte probeert naar een medespeler te passen. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Furuhashi neemt de hoekschop. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Yoshihara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tajima speelt de bal door. Kosančić is nu in balbezit. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikawada is nu in balbezit. Kikawada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Furuhashi rent richting de bal. Furuhashi geeft een hoge lob. Kosančić rent richting de bal. Kosančić geeft een hoge lob. Daar is Sokol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Vandepitte probeert naar een medespeler te passen. Kosančić rent richting de bal. Kosančić draait met de bal, schiet en ... Sokol probeert de bal aan de voet te houden. Vandepitte probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Furuhashi speelt de bal door. Yoshihara onderschept slim de pass. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 6:1

64e minuut.
Yoshihara rent richting de bal. Sokol verovert de bal door een tackle van achteren. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikawada schiet op doel. Yanagimoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shimomura met een sublieme pass. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yanai de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 6:2

87e minuut.
Furuhashi rent richting de bal. Furuhashi passt de bal in één keer door. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Pistastale - Gin Tenshi 7:2

90e minuut.
Nakaharai passt de bal in één keer door. Shimomura is nu in balbezit. Shimomura passt de bal in één keer door. Yanai rent richting de bal. Yanai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Pistastale 42%, Gin Tenshi 58%.
US Pistastale - Gin Tenshi 7:2