Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: 講談社
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19239
Shueisha FC Nankatsu Niupi
Reup Manga Tactiek Nankatsu 1
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten solid
very good Passen average
good Verdedigen very good


5e minuut.
Czusz geeft een hoge lob. Watanabe met een sublieme pass. Groote kopt de bal weg. Beyaert heeft problemen om de bal te vangen. Beyaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
García Fernández trapt de bal weg. Dandu kopt de bal weg. Klungelig pakt Busto de bal. Alessio rent richting de bal. Alessio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 0:1

11e minuut.
Michalikowski geeft de bal voor. Beyaert kopt de bal weg. Motoyama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot geeft de bal voor. Kizior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Møller Pedersen geeft de bal voor. Groote kopt de bal weg. Beyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Møller Pedersen geeft een lange en hoge pass. García Fernández is nu in balbezit. García Fernández speelt de bal door. Alessio is nu in balbezit. Alessio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Motoyama rent richting de bal. Groote verovert de bal door een tackle van achteren. Groote passt de bal met de wreef. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Beyaert rent richting de bal. Soma begaat een overtreding. Beyaert raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaskot maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Møller Pedersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viks komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Czusz speelt de bal door. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski passt de bal zonder na te denken. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote haalt uit met een fantastische trap. Kizior bokst de bal weg. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 1:1

38e minuut.
Salamoński geeft de bal voor. Daar is Busto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński verovert de bal door een tackle van achteren. Licheński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Czusz rent richting de bal. Michalikowski begaat een overtreding. Czusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czusz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Licheński is nu in balbezit. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Watanabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski begaat een overtreding. Czusz raakt geblesseerd tijdens het duel. García Fernández zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alessio heeft problemen om de bal te vangen. Salamoński rent richting de bal. Salamoński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 46%, Nankatsu Niupi 54%.
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 1:2

53e minuut.
García Fernández kopt de bal weg. Dandu rent richting de bal. Dandu passt de bal zonder na te denken. Alessio rent richting de bal. Alessio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Szarmach met een sublieme pass. Klungelig pakt Salamoński de bal. Salamoński passt de bal zonder na te denken. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Dornini geeft de bal voor. Dandu is nu in balbezit. Dandu geeft de bal voor. Daar is Alessio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alessio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Michalikowski passt de bal in één keer door. Nikas rent richting de bal. Nikas passt de bal in één keer door. Groote rent richting de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Groote kopt de bal weg. Motoyama heeft problemen om de bal te vangen. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Soma is nu in balbezit. Beyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Groote is nu in balbezit. Groote draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dornini met een harde bal richting middenveld. Dandu kopt de bal weg. Licheński rent richting de bal. Licheński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 1:3

78e minuut.
Licheński met een sublieme pass. Soma bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma met een sublieme pass. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. Kizior probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motoyama probeert naar een medespeler te passen. Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Groote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michalikowski neemt de hoekschop. Groote bereikt de bal nog maar net als eerste. Groote schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 2:3

84e minuut.
Alessio geeft de bal voor. Watanabe speelt de bal door. Dandu kopt de bal weg. Licheński rent richting de bal. Licheński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michalikowski zal de hoekschop nemen. Groote rent richting de bal. Groote haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shueisha FC 47%, Nankatsu Niupi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shueisha FC - Nankatsu Niupi 3:3