Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Okashi AFC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 45000
Okashi AFC NaGoYa FC
Z1 Tactiek Win
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
21 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 39.1
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Stuhr met een sublieme pass. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek passt de bal zonder na te denken. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Christie trapt de bal weg van het doel. Mantas probeert naar een medespeler te passen. Leier is nu in balbezit. Bosacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tychna probeert de bal aan de voet te houden. Stuhr rent richting de bal. Gąsior onderschept slim de pass. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 1:0

13e minuut.
Mantas met de inworp. Tychna is nu in balbezit. Tychna met een sublieme pass. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. Stuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Stuhr geeft de bal voor. Pieris rent richting de bal. Pieris haalt uit met een fantastische trap. Christie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna geeft een lange en hoge pass. Leier is nu in balbezit. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna geeft een lange en hoge pass. Besteci rent richting de bal. Tumbaco rent richting de bal. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bosacki rent richting de bal. Bosacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 2:0

31e minuut.
Mantas is nu in balbezit. Mantas geeft een lange en hoge pass. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 3:0

39e minuut.
Funakoshi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuhr met de inworp. Pieris rent richting de bal. Pieris schiet op doel. Christie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Marăndici passt de bal zonder na te denken. García Moya geeft een hoge lob. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 4:0

45e minuut.
Szarik passt de bal met de wreef. Kubatek rent richting de bal. Kubatek met een sublieme pass. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 46%, NaGoYa FC 54%.
Okashi AFC - NaGoYa FC 4:0

47e minuut.
Kubatek passt de bal zonder na te denken. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mantas geeft de bal voor. Bosacki kopt de bal weg. Daar is Tumbaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ambrosiewicz trapt de bal weg. Tychna kopt de bal weg. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Miyahara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 5:0

66e minuut.
Tychna is nu in balbezit. Tychna probeert naar een medespeler te passen. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 6:0

67e minuut.
Gąsior passt de bal zonder na te denken. Tychna geeft een lange en hoge pass. Besteci kopt de bal weg. Tumbaco kan de bal niet met de borst controleren. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Besteci controleert de bal met de borst. Besteci draait met de bal, schiet en ... Ambrosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 7:0

70e minuut.
Bonet geeft een lange en hoge pass. Gąsior met een sublieme pass. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 8:0

73e minuut.
Klungelig pakt Marăndici de bal. Mantas speelt de bal door. Bosacki rent richting de bal. Bosacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kubatek kopt de bal weg. Klungelig pakt Stuhr de bal. Gąsior geeft een hoge lob. Besteci is nu in balbezit. Besteci geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mantas rent richting de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci passt de bal zonder na te denken. Tumbaco is nu in balbezit. Tumbaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Leier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leier geeft een lange en hoge pass. Süral bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Christie bokst de bal weg. Pieris rent richting de bal. Pieris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - NaGoYa FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 42%, NaGoYa FC 58%.
Okashi AFC - NaGoYa FC 8:1