Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Kagawa F.C Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5615
Kagawa F.C JFA
かつぴと Tactiek 352
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 27.3
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Matter bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uchidate de bal. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Óvári geeft een hoge lob. Illgner is nu in balbezit. Horii begaat een overtreding. Horii krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Illgner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mita kopt de bal weg. Minowa rent richting de bal. Illgner onderschept slim de pass. Illgner draait met de bal, schiet en ... Nakamura bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rydz zal de hoekschop nemen. Price springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner is nu in balbezit. Illgner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Owubokiri probeert de bal met de borst te controleren. Shirasawa speelt de bal door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mita de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Illgner kopt de bal weg. Mita probeert de bal met de borst te controleren. Illgner rent richting de bal. Price is nu in balbezit. Price haalt uit met een fantastische trap. Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Matter met een sublieme pass. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Matter rent richting de bal. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner schiet op doel. Nakamura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Price rent richting de bal. Price passt de bal met de wreef. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner schiet op doel. Nakamura bokst de bal weg.

22e minuut.
Matter speelt de bal door. Illgner rent richting de bal. Illgner speelt de bal door. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Moral heeft problemen om de bal te vangen. Morita is nu in balbezit. Morita passt de bal in één keer door. Ito is nu in balbezit. Ito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Morita rent richting de bal. Rydz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydz passt de bal met de wreef. Kimura is nu in balbezit. Kimura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shirasawa passt de bal zonder na te denken. Matter speelt de bal door. Mita heeft problemen om de bal te vangen. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Illgner probeert naar een medespeler te passen. Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri passt de bal met de wreef. Price is nu in balbezit. Price draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Nakamura trapt de bal weg van het doel. Matter kopt de bal weg. Illgner bereikt de bal nog maar net als eerste. Illgner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Illgner de bal. Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moral de bal. Chishima geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fricke onderschept slim de pass. Fricke passt de bal zonder na te denken. Price met een sublieme pass. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matter verovert de bal door een tackle van achteren. Matter passt de bal zonder na te denken. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap. Nakamura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matter is nu in balbezit. Kimura rent richting de bal. Matter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matter krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Owubokiri passt de bal zonder na te denken. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - JFA 1:0

45e minuut.
Mori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagawa F.C 40%, JFA 60%.
Kagawa F.C - JFA 1:0

53e minuut.
Mita geeft een hoge lob. Inworp. Owubokiri met een snelle inworp. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Ito kopt de bal weg. Daar is Mori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzycha rent richting de bal. Mori rent richting de bal. Mori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagawa F.C - JFA 1:1

59e minuut.
Owubokiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Owubokiri speelt de bal door. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - JFA 2:1

64e minuut.
Matter is nu in balbezit. Matter passt de bal in één keer door. Price rent richting de bal. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - JFA 3:1

72e minuut.
Warzycha is nu in balbezit. Warzycha geeft een lange en hoge pass. Illgner is nu in balbezit. Price rent richting de bal. Price haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fricke geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Minowa de bal onder controle te krijgen. Rydz speelt de bal door. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Nonomura komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen. Soda komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rydz kopt de bal weg. Illgner rent richting de bal. Illgner passt de bal met de wreef. Price rent richting de bal. Price schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - JFA 4:1

79e minuut.
Owubokiri geeft de bal voor. Horii is nu in balbezit. Illgner verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner geeft een hoge lob. Price bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagawa F.C - JFA 5:1

81e minuut.
Rydz is nu in balbezit. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Illgner met een sublieme pass. Price is nu in balbezit. Price schiet op doel. Nakamura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Illgner de bal. Illgner passt de bal in één keer door. Price rent richting de bal. Price schiet op doel. Nakamura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Horii is nu in balbezit. Horii geeft een lange en hoge pass. Owubokiri met een sublieme pass. Price heeft problemen om de bal te vangen. Price schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagawa F.C 36%, JFA 64%.
Kagawa F.C - JFA 5:1