Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Gin Tenshi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2843
Gin Tenshi Yokohama F. Marinos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Nakaharai rent richting de bal. Nakashima rent richting de bal. Nakaharai verovert de bal door een tackle van achteren. Nakaharai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakaharai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Baba onderschept slim de pass. Baba probeert naar een medespeler te passen. Hirao speelt de bal door. Kagawa is nu in balbezit. Kagawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Otani geeft een hoge lob. Inworp. Shimomura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Motoyasu is nu in balbezit. Baba onderschept slim de pass. Baba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kagawa de bal. Kagawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Watanabe geeft een lange en hoge pass. Yoshihara kopt de bal weg. Daar is Motoyasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kagawa rent richting de bal. Kagawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kagawa onderschept slim de pass. Baba rent richting de bal. Motoyasu rent richting de bal. Baba rent richting de bal. Baba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tanno speelt de bal door. Otani rent richting de bal. Baba speelt de bal door. Hirao is nu in balbezit. Hirao geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Tenshi 51%, Yokohama F. Marinos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gin Tenshi - Yokohama F. Marinos 0:0

50e minuut.
Otani bereikt de bal nog maar net als eerste. Otani speelt de bal door. Kagawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kagawa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Tenshi - Yokohama F. Marinos 0:1

52e minuut.
Klungelig pakt Otani de bal. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai speelt de bal door. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Tanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai speelt de bal door. Nakaharai rent richting de bal. Nakaharai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toryiama trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Tanno de bal. Nakaharai is nu in balbezit. Nakaharai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Tanno passt de bal in één keer door. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Funatani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Tenshi 53%, Yokohama F. Marinos 47%.
Gin Tenshi - Yokohama F. Marinos 0:1