Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Zero Tsu Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Zero Tsu US Pistastale
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 43.4
average Schieten excellent
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Fidor rent richting de bal. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol speelt de bal door. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:1

2e minuut.
Hurtinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žuliček komt het veld opgelopen. Kurisawa met een sublieme pass. Žuliček rent richting de bal. Sokol rent richting de bal. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Kosančić is nu in balbezit. Kosančić geeft de bal voor. Molina kopt de bal weg. Kosančić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vandepitte speelt de bal door. Shikamaru speelt de bal door. Kurisawa rent richting de bal. Klungelig pakt Žuliček de bal. Žuliček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mizuhara passt de bal in één keer door. Petry is nu in balbezit. Petry passt de bal in één keer door. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:2

21e minuut.
Tuomiranta rent richting de bal. Petry verovert de bal door een tackle van achteren. Petry probeert naar een medespeler te passen. Sokol is nu in balbezit. Sokol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:3

23e minuut.
Kosančić rent richting de bal. Kosančić geeft de bal voor. Fidor is nu in balbezit. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

27e minuut.
Ropero geeft een lange en hoge pass. Sokol is nu in balbezit. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Petry passt de bal in één keer door. Fidor rent richting de bal. Fidor passt de bal met de wreef. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Petry kopt de bal weg. Sokol rent richting de bal. Fidor rent richting de bal. Sokol rent richting de bal. Sokol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry passt de bal met de wreef. Mizuhara is nu in balbezit. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sakemoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:4

42e minuut.
Sokol speelt de bal door. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 70%, US Pistastale 30%.
Zero Tsu - US Pistastale 0:5

46e minuut.
Fidor passt de bal met de wreef. Furuhashi kan de bal niet met de borst controleren. Furuhashi speelt de bal door. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Michels onderschept slim de pass. Michels passt de bal in één keer door. Kurisawa speelt de bal door. Žuliček rent richting de bal. Žuliček schiet op doel. Ueda bokst de bal weg.

51e minuut.
Shikamaru springt en kopt de bal. Vandepitte kopt de bal weg. Petry heeft problemen om de bal te vangen. Žuliček is nu in balbezit. Žuliček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Tuomiranta de bal. Sokol is nu in balbezit. Sokol geeft de bal voor. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fidor kopt de bal weg. Sokol is nu in balbezit. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel. Sakemoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:6

61e minuut.
Sokol is nu in balbezit. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić passt de bal in één keer door. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Fidor rent richting de bal. Kosančić is nu in balbezit. Kosančić passt de bal zonder na te denken. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sokol is nu in balbezit. Sokol schiet op doel. Sakemoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Petry kopt de bal weg. Fidor rent richting de bal. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fidor de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Petry kopt de bal weg. Tuomiranta heeft problemen om de bal te vangen. Kosančić probeert naar een medespeler te passen. Sokol rent richting de bal. Sokol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Petry met een sublieme pass. Daar is Furuhashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furuhashi passt de bal zonder na te denken. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol draait met de bal, schiet en ... Sakemoto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Michels controleert de bal met de borst. Mizuhara is nu in balbezit. Mizuhara passt de bal zonder na te denken. Fidor is nu in balbezit. Fidor draait met de bal, schiet en ... Sakemoto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furuhashi neemt de hoekschop. Sokol krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:7

75e minuut.
Daar is Žuliček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov rent richting de bal. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Furuhashi heeft problemen om de bal te vangen. Furuhashi geeft de bal voor. Fidor kopt de bal weg. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Petry geeft de bal voor. Sokol rent richting de bal. Sokol probeert naar een medespeler te passen. Kosančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosančić schiet op doel. Sakemoto bokst de bal weg.

85e minuut.
Petry onderschept slim de pass. Petry speelt de bal door. Sokol rent richting de bal. Daar is Fidor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Furuhashi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Fidor de bal. Sokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - US Pistastale 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 60%, US Pistastale 40%.
Zero Tsu - US Pistastale 0:8