Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Kokoro Akai Kaeru
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Basilio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sakai onderschept slim de pass. Sakai passt de bal in één keer door. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani draait met de bal, schiet en ... Shimotaira probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Kokoro - Akai Kaeru 1:0

14e minuut.
Nakano met een sublieme pass. Ando is nu in balbezit. Endo begaat een overtreding. Endo krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Endo is nu in balbezit. Ando onderschept slim de pass. Ando geeft de bal voor. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Santosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio verovert de bal door een tackle van achteren. Basilio probeert naar een medespeler te passen. Morioka rent richting de bal. Morioka haalt uit met een fantastische trap. Maruyama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ando kopt de bal weg. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hosogai krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Morioka rent richting de bal. Morioka draait met de bal, schiet en ... Yoshimoto probeert de bal aan de voet te houden. Endo rent richting de bal. Endo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Meta onderschept slim de pass. Meta geeft een lange en hoge pass. Komatsu kopt de bal weg. Klungelig pakt Sakai de bal. Sakai schiet op doel. Narazki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Shimotaira is nu in balbezit. Shimotaira geeft een lange en hoge pass. Nakano kopt de bal weg. Ando geeft een hoge lob. Daar is Shimotaira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Kokoro - Akai Kaeru 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 35%, Akai Kaeru 65%.
Shiro Kokoro - Akai Kaeru 2:0

58e minuut.
Komatsu geeft een hoge lob. Kano heeft problemen om de bal te vangen. Kano probeert naar een medespeler te passen. Yokotani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Horinouchi geeft een hoge lob. Hosogai kopt de bal weg. Endo heeft problemen om de bal te vangen. Morioka is nu in balbezit. Morioka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 54%, Akai Kaeru 46%.
Shiro Kokoro - Akai Kaeru 2:0