Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Machi Jijii Hoshi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Matsui passt de bal zonder na te denken. Daar is Miyamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobari is nu in balbezit. Miyamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ishigame geeft de bal voor. Takahagi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miyamoto. Miyamoto krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tanakadate rent richting de bal. Youth onderschept slim de pass. Matsui rent richting de bal. Youth onderschept slim de pass. Youth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tsubasa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari haalt uit met een fantastische trap. Morishita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kagawa heeft problemen om de bal te vangen. Honda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omata. Omata krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Matsui is nu in balbezit. Kobari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matsui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matsui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jae-Jin kopt de bal weg. Kikawada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikawada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Kako, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikawada verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takahagi. Takahagi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Machi 41%, Jijii Hoshi 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Machi - Jijii Hoshi 0:0

53e minuut.
Takahagi rent richting de bal. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto passt de bal met de wreef. Haneda is nu in balbezit. Haneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tsuneda met een snelle inworp. Ishigame probeert de bal met de borst te controleren. Miyamoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miyamoto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Machi 54%, Jijii Hoshi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Machi - Jijii Hoshi 0:0