Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Jinja Shiro Kokoro
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Kawashima passt de bal in één keer door. Inworp. Komatsu met de inworp. Kano rent richting de bal. Kano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kano geeft een lange en hoge pass. Basilio kopt de bal weg. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokotani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - Shiro Kokoro 0:1

34e minuut.
Kita verovert de bal door een tackle van achteren. Kita passt de bal zonder na te denken. Komatsu controleert de bal met de borst. Tanaka rent richting de bal. Tanaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Jinja 59%, Shiro Kokoro 41%.
Kagayaku Jinja - Shiro Kokoro 0:1

60e minuut.
Yokotani heeft problemen om de bal te vangen. Kawashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawashima met een sublieme pass. Tanaka is nu in balbezit. Tanaka schiet op doel. Maruyama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Chiyotanda heeft problemen om de bal te vangen. Sakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiyotanda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakai neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - Shiro Kokoro 0:2

86e minuut.
Klungelig pakt Kawashima de bal. Kawashima passt de bal zonder na te denken. Kita is nu in balbezit. Kita haalt uit met een fantastische trap. Tanaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Jinja - Shiro Kokoro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Jinja 44%, Shiro Kokoro 56%.
Kagayaku Jinja - Shiro Kokoro 1:2