Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Kaeru Yuno Lovers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


25e minuut.
Saeki rent richting de bal. Saeki passt de bal in één keer door. Yong-Soo heeft problemen om de bal te vangen. Nasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kaeru - Yuno Lovers 0:1

27e minuut.
Takeda passt de bal met de wreef. Suganuma controleert de bal met de borst. Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suganuma verovert de bal door een tackle van achteren. Suganuma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Saeki rent richting de bal. Saeki speelt de bal door. Okudera rent richting de bal. Takeda onderschept slim de pass. Takeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Suganuma is nu in balbezit. Suganuma passt de bal in één keer door. Takeda rent richting de bal. Takeda haalt uit met een fantastische trap. Tomita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yoshizawa geeft een hoge lob. Inworp. Kaneko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Saeki passt de bal in één keer door. Kumagai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumagai geeft een lange en hoge pass. Nasu is nu in balbezit. Nasu draait met de bal, schiet en ... Morishi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kaeru 67%, Yuno Lovers 33%.
Aoi Kaeru - Yuno Lovers 0:1

47e minuut.
Kaneko met de inworp. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo geeft de bal voor. Masuda is nu in balbezit. Masuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Kumagai is nu in balbezit. Kumagai geeft een hoge lob. Nasu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Miyazawa speelt de bal door. Yong-Soo rent richting de bal. Nasu is nu in balbezit. Nasu schiet op doel. Morishi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kaeru - Yuno Lovers 0:2

61e minuut.
Saeki verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Soo is nu in balbezit. Nagahisa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nagahisa krijgt een gele kaart. Yong-Soo raakt geblesseerd tijdens het duel. Yong-Soo neemt de penalty, wat een uithaal! Morishi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Nagahisa onderschept slim de pass. Kumagai onderschept slim de pass. Kumagai probeert naar een medespeler te passen. Nasu rent richting de bal. Nasu haalt uit met een fantastische trap. Morishi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Morishi trapt de bal weg van het doel. Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki speelt de bal door. Takeda rent richting de bal. Takeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kaeru 66%, Yuno Lovers 34%.
Aoi Kaeru - Yuno Lovers 0:2