Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kaeru Gaijin Mori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Narazki trapt de bal weg van het doel. Nagimura kopt de bal weg. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoshino rent richting de bal. Hoshino haalt uit met een fantastische trap. Narazki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Gaijin Mori 0:1

12e minuut.
Santosa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonda met de inworp. Hamada is nu in balbezit. Hamada draait met de bal, schiet en ... Narazki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hoshino is nu in balbezit. Hamada rent richting de bal. Hoshino rent richting de bal. Hamada is nu in balbezit. Hamada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Gaijin Mori 0:2

20e minuut.
Narazki speelt de bal door. Klungelig pakt Santosa de bal. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino rent richting de bal. Hoshino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hamada onderschept slim de pass. Yokotani is nu in balbezit. Hamada maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hamada moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hamada schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Daar is Shiral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokotani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani speelt de bal door. Endo bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Takahagi geeft een hoge lob. Inworp. Horinouchi met de inworp. Endo is nu in balbezit. Endo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 55%, Gaijin Mori 45%.
Akai Kaeru - Gaijin Mori 0:2

54e minuut.
Shiral rent richting de bal. Kigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kigen passt de bal zonder na te denken. Endo is nu in balbezit. Endo draait met de bal, schiet en ... Nakao bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Gaijin Mori 1:2

74e minuut.
Endo passt de bal met de wreef. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie is nu in balbezit. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 43%, Gaijin Mori 57%.
Akai Kaeru - Gaijin Mori 1:2