Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Kokoro Kagayaku Neko
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Komatsu speelt de bal door. Kawaki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kano. Kano krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Saneyoshi probeert naar een medespeler te passen. Kiyokumo is nu in balbezit. Kiyokumo speelt de bal door. Klungelig pakt Sakal de bal. Sakal schiet op doel. Maruyama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nemoto kopt de bal weg. Yoshimoto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakal rent richting de bal. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu onderschept slim de pass. Komatsu speelt de bal door. Yokotani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ando rent richting de bal. Kiyokumo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiyokumo passt de bal in één keer door. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Komatsu passt de bal zonder na te denken. Sakai rent richting de bal. Daar is Yokotani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokotani draait met de bal, schiet en ... Nishizawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Kokoro - Kagayaku Neko 1:0

37e minuut.
Ando kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawaki de bal. Sakai is nu in balbezit. Yokotani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokotani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 43%, Kagayaku Neko 57%.
Shiro Kokoro - Kagayaku Neko 1:0

47e minuut.
Komatsu rent richting de bal. Kiyokumo verovert de bal door een tackle van achteren. Kiyokumo passt de bal in één keer door. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Iwamasa heeft problemen om de bal te vangen. Iwamasa met een sublieme pass. Masushima speelt de bal door. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kano rent richting de bal. Kano geeft een lange en hoge pass. Sakai kopt de bal weg. Yokotani is nu in balbezit. Yokotani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ando met een snelle inworp. Klungelig pakt Nakano de bal. Kurata begaat een overtreding. Kurata krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Yoshimoto is nu in balbezit. Yoshimoto passt de bal met de wreef. Sakal is nu in balbezit. Sakal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro Kokoro - Kagayaku Neko 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Kokoro 50%, Kagayaku Neko 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Kokoro - Kagayaku Neko 1:1