Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Neko Yuno Lovers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo geeft een lange en hoge pass. Kawaki is nu in balbezit. Nasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Ohkubo onderschept slim de pass. Ohkubo geeft de bal voor. Kakitani controleert de bal met de borst. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyokumo onderschept slim de pass. Kiyokumo passt de bal met de wreef. Sakal is nu in balbezit. Sakal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Neko - Yuno Lovers 1:0

21e minuut.
Iwamasa rent richting de bal. Nasu verovert de bal door een tackle van achteren. Kagawa rent richting de bal. Nasu verovert de bal door een tackle van achteren. Nasu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nishitami is nu in balbezit. Kiyokumo begaat een overtreding. Nishitami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nishitami met een snel genomen vrije trap. Nasu rent richting de bal. Nasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Neko - Yuno Lovers 1:1

28e minuut.
Kagawa geeft een hoge lob. Kaneko controleert de bal met de borst. Nasu is nu in balbezit. Nasu schiet op doel. Nishizawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Daar is Yong-Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaki probeert naar een medespeler te passen. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Neko 59%, Yuno Lovers 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Neko - Yuno Lovers 1:1

51e minuut.
Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kiyokumo de bal. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Saeki is nu in balbezit. Kiyokumo onderschept slim de pass. Kiyokumo probeert naar een medespeler te passen. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nishizawa trapt de bal weg. Saeki kopt de bal weg. Nasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Neko - Yuno Lovers 1:2

65e minuut.
Yong-Soo is nu in balbezit. Nasu is nu in balbezit. Yong-Soo rent richting de bal. Nasu rent richting de bal. Nasu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Neko - Yuno Lovers 1:3

74e minuut.
Nishitami kopt de bal weg. Kaneko rent richting de bal. Kaneko met een sublieme pass. Nasu rent richting de bal. Nasu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baba kopt de bal weg. Kumagai is nu in balbezit. Kumagai speelt de bal door. Nasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iwamasa kopt de bal weg. Kawaki rent richting de bal. Kawaki passt de bal in één keer door. Sakal is nu in balbezit. Sakal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kiyokumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeki rent richting de bal. Kiyokumo maakt een afschuwelijke overtreding. Kiyokumo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Neko 53%, Yuno Lovers 47%.
Kagayaku Neko - Yuno Lovers 1:3