Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 12:29
  • Competitiewedstrijd: J2-League.02
  • Stadion: Sapporo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3097
Sapporo Akai Kouen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Nishi met de inworp. Miyahara is nu in balbezit. Miyahara geeft een lange en hoge pass. Saneyoshi rent richting de bal. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ... Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kurosawa is nu in balbezit. Miyahara onderschept slim de pass. Miyahara speelt de bal door. Okubo rent richting de bal. Okubo draait met de bal, schiet en ... Song kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara probeert naar een medespeler te passen. Nakagawa is nu in balbezit. Saneyoshi onderschept slim de pass. Saneyoshi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nishi speelt de bal door. Shimotaira rent richting de bal. Miyahara begaat een overtreding. Miyahara krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Miyahara kopt de bal weg. Fujimoto is nu in balbezit. Fujimoto probeert naar een medespeler te passen. Saneyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapporo - Akai Kouen 0:1

38e minuut.
Okubo met een sublieme pass. Klungelig pakt Shimotaira de bal. Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino begaat een overtreding. Hoshino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapporo 45%, Akai Kouen 55%.
Sapporo - Akai Kouen 0:1

50e minuut.
Nagahisa is nu in balbezit. Nakagawa begaat een overtreding. Nagahisa raakt geblesseerd tijdens het duel. Nagahisa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saneyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hirase rent richting de bal. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara met een sublieme pass. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Okubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki rent richting de bal. Okubo onderschept slim de pass. Okubo haalt uit met een fantastische trap. Song werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sapporo - Akai Kouen 1:1

61e minuut.
Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara rent richting de bal. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapporo - Akai Kouen 1:2

64e minuut.
Machida met een sublieme pass. Shimotaira probeert de bal aan de voet te houden. Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimotaira is nu in balbezit. Shimotaira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jirayia heeft problemen om de bal te vangen. Kurosawa is nu in balbezit. Kurosawa speelt de bal door. Okubo rent richting de bal. Okubo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sapporo - Akai Kouen 2:2

70e minuut.
Hoshino geeft een hoge lob. Nakagawa kopt de bal weg. Daar is Saneyoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ... Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapporo - Akai Kouen 2:3

77e minuut.
Jirayia passt de bal in één keer door. Nasu rent richting de bal. Saneyoshi onderschept slim de pass. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapporo - Akai Kouen 2:4

83e minuut.
Morisaki met een sublieme pass. Nagahisa is nu in balbezit. Nagahisa passt de bal met de wreef. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapporo 58%, Akai Kouen 42%.
Sapporo - Akai Kouen 2:4