Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 12:29
  • Competitiewedstrijd: J2-League.02
  • Stadion: DuSaMa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1301
DuSaMa United Bayern is better
Dusama Tactics Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Enomoto heeft problemen om de bal te vangen. Surzyn rent richting de bal. Surzyn probeert naar een medespeler te passen. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölcsényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa United - Bayern is better 1:0

4e minuut.
Koga trapt de bal weg van het doel. Zázvorek kopt de bal weg. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapialis rent richting de bal. Karapialis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zázvorek rent richting de bal. Zázvorek probeert naar een medespeler te passen. Karapialis rent richting de bal. Karapialis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Trung Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Robles rent richting de bal. Robles passt de bal zonder na te denken. Karapialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapialis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bakiera onderschept slim de pass. Bakiera met een sublieme pass. Surzyn controleert de bal met de borst. Shibasaki rent richting de bal. Shibasaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Karapialis speelt de bal door. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zázvorek rent richting de bal. Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Shibasaki heeft problemen om de bal te vangen. Motoyama rent richting de bal. Robles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robles krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Zázvorek is nu in balbezit. Daar is Zázvorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zázvorek probeert naar een medespeler te passen. Karapialis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapialis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa United - Bayern is better 2:0

30e minuut.
Matsuoka heeft problemen om de bal te vangen. Zázvorek is nu in balbezit. Zázvorek geeft een lange en hoge pass. Kölcsényi krijgt zijn hoofd ertegen. Mizushima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa United - Bayern is better 3:0

32e minuut.
Choe geeft de bal voor. Bakiera is nu in balbezit. Bakiera passt de bal zonder na te denken. Karapialis rent richting de bal. Karapialis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa United - Bayern is better 4:0

39e minuut.
Mizushima trapt de bal weg. Zázvorek kopt de bal weg. Karapialis probeert naar een medespeler te passen. Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Choe probeert naar een medespeler te passen. Robles speelt de bal door. Zázvorek met een sublieme pass. Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DuSaMa United 29%, Bayern is better 71%.
DuSaMa United - Bayern is better 4:0

46e minuut.
Matsuda komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Surzyn passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een lange en hoge pass. Matsuda rent richting de bal. Matsuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Surzyn met een snelle inworp. Zázvorek rent richting de bal. Zázvorek passt de bal zonder na te denken. Matsuda is nu in balbezit. Matsuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kölcsényi rent richting de bal. Kölcsényi schiet op doel. Nakaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matsuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Zázvorek de bal. Shibasaki rent richting de bal. Zázvorek verovert de bal door een tackle van achteren. Zázvorek geeft een lange en hoge pass. Kölcsényi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DuSaMa United - Bayern is better 5:0

83e minuut.
Robles speelt de bal door. Matsuda rent richting de bal. Nakaya is nu in balbezit. Matsuda verovert de bal door een tackle van achteren. Matsuda schiet op doel. Mizushima bokst de bal weg. Matsuda is nu in balbezit. Matsuda draait met de bal, schiet en ... Mizushima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zázvorek kopt de bal weg. Matsuda heeft problemen om de bal te vangen. Kölcsényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuda is nu in balbezit. Matsuda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DuSaMa United 37%, Bayern is better 63%.
DuSaMa United - Bayern is better 5:0