Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kouen Swallows
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi probeert naar een medespeler te passen. Nishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishi geeft de bal voor. Suwazono krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Murai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasai rent richting de bal. Murai maakt een afschuwelijke overtreding. Murai krijgt een gele kaart. Kasai raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saneyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hoshino bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoshino geeft een lange en hoge pass. Miyahara kopt de bal weg. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ueda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nikai komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Hoshino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komine met de inworp. Murai rent richting de bal. Murai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hoshino onderschept slim de pass. Hoshino geeft een lange en hoge pass. Hisanaga rent richting de bal. Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 67%, Swallows 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kouen - Swallows 0:0

50e minuut.
Nagahisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagahisa passt de bal zonder na te denken. Morisaki is nu in balbezit. Bandai verovert de bal door een tackle van achteren. Bandai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Swallows 0:1

62e minuut.
Nagatomi passt de bal met de wreef. Kakitani rent richting de bal. Kakitani met een sublieme pass. Bandai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miura onderschept slim de pass. Miura geeft een lange en hoge pass. Bandai is nu in balbezit. Bandai haalt uit met een fantastische trap. Song kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 62%, Swallows 38%.
Akai Kouen - Swallows 0:1