Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Kagami Hidoi Eiga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shibasaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanagimoto speelt de bal door. Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsuya verovert de bal door een tackle van achteren. Katsuya speelt de bal door. Oku is nu in balbezit. Oku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Morishita probeert de bal met de borst te controleren. Matsuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuo passt de bal met de wreef. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Hidoi Eiga 0:1

19e minuut.
Kurosawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurosawa geeft een lange en hoge pass. Oku rent richting de bal. Oku draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Suguri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Morita speelt de bal door. Kurosawa rent richting de bal. Kurosawa passt de bal met de wreef. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Oku kopt de bal weg. Daar is Oku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsuo rent richting de bal. Oku is nu in balbezit. Oku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Morishita is nu in balbezit. Oku onderschept slim de pass. Oku passt de bal zonder na te denken. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kagami 50%, Hidoi Eiga 50%.
Kawiiso Kagami - Hidoi Eiga 0:1

46e minuut.
Oku is nu in balbezit. Morita onderschept slim de pass. Morita geeft een hoge lob. Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kawaguchi is nu in balbezit. Morishita rent richting de bal. Morishita passt de bal zonder na te denken. Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Katsuya rent richting de bal. Nemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoto geeft de bal voor. Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Horinouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horinouchi passt de bal in één keer door. Matsuo rent richting de bal. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Hidoi Eiga 0:2

70e minuut.
Kawaguchi passt de bal met de wreef. Matsuo heeft problemen om de bal te vangen. Matsuo passt de bal met de wreef. Oku is nu in balbezit. Oku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Shibasaki speelt de bal door. Kawaguchi rent richting de bal. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tsuboi probeert de bal aan de voet te houden. Morita is nu in balbezit. Morita passt de bal met de wreef. Kawaguchi is nu in balbezit. Kawaguchi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kurosawa rent richting de bal. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita passt de bal in één keer door. Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Shibasaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaguchi is nu in balbezit. Tsuboi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsuboi krijgt een gele kaart. Kawaguchi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kawaguchi kan niet meer verder spelen. Yoshimitsu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nemoto controleert de bal met de borst. Nemoto geeft de bal voor. Tsuboi heeft problemen om de bal te vangen. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Kagami - Hidoi Eiga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Kagami 44%, Hidoi Eiga 56%.
Kawiiso Kagami - Hidoi Eiga 1:2