Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Dokeshi Hidoi Umi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kakimoto is nu in balbezit. Kakimoto geeft een hoge lob. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya rent richting de bal. Kamiya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tsuboi passt de bal zonder na te denken. Yamase rent richting de bal. Ohkubo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ohkubo krijgt een gele kaart. Yamase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondo komt bij de bal en schiet. Maekawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Eguchi rent richting de bal. Tsuboi onderschept slim de pass. Tsuboi probeert naar een medespeler te passen. Yamase heeft problemen om de bal te vangen. Yamase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hironaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Itachi rent richting de bal. Itachi geeft de bal voor. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa schiet op doel. Noda bokst de bal weg.

41e minuut.
Ishikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishikawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Eguchi de bal. Tsuboi is nu in balbezit. Tsuboi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 46%, Hidoi Umi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 0:0

62e minuut.
Nagimura is nu in balbezit. Moniwa onderschept slim de pass. Kamiya rent richting de bal. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 0:1

64e minuut.
Yamase passt de bal in één keer door. Hironaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga probeert naar een medespeler te passen. Tsuboi is nu in balbezit. Tsuboi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kondo is nu in balbezit. Eguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguchi probeert naar een medespeler te passen. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap. Noda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 0:2

70e minuut.
Niwa verovert de bal door een tackle van achteren. Niwa passt de bal met de wreef. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ... Noda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 0:3

82e minuut.
Nagimura probeert naar een medespeler te passen. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwa passt de bal met de wreef. Yamase bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Dokeshi 49%, Hidoi Umi 51%.
Yakusoku Dokeshi - Hidoi Umi 1:3