Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Mizu Sora Sampo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kakimoto verovert de bal door een tackle van achteren. Kakimoto passt de bal zonder na te denken. Hirano is nu in balbezit. Hirano draait met de bal, schiet en ... Hosogai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Mizu - Sora Sampo 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Hattori de bal. Hirano rent richting de bal. Hirano passt de bal met de wreef. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Miyoshi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nishi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hattori rent richting de bal. Hirano rent richting de bal. Kitano speelt de bal door. Klungelig pakt Sawanobori de bal. Sawanobori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is Fukai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Inoha met een sublieme pass. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Han-Jae met een harde bal richting middenveld. Hattori kopt de bal weg. Nozawa rent richting de bal. Nozawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kitano heeft problemen om de bal te vangen. Hirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirano passt de bal zonder na te denken. Sawanobori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawanobori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Mizu 44%, Sora Sampo 56%.
Kagayaku Mizu - Sora Sampo 1:0

52e minuut.
Inoha kopt de bal weg. Hattori rent richting de bal. Hattori probeert naar een medespeler te passen. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Santosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Santosa passt de bal in één keer door. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirano verovert de bal door een tackle van achteren. Hirano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nishi geeft de bal voor. Han-Jae heeft problemen om de bal te vangen. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap. Nishitani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Mizu - Sora Sampo 1:1

77e minuut.
Kitano rent richting de bal. Kitano geeft een hoge lob. Daar is Miyoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nozawa is nu in balbezit. Nozawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Mizu 43%, Sora Sampo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Mizu - Sora Sampo 1:1