Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Hi Hidoi Ninmu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Teragaito met een sublieme pass. Tasuki rent richting de bal. Tasuki speelt de bal door. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wanami geeft een hoge lob. Masashiko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakamoto is nu in balbezit. Morishita is nu in balbezit. Morishita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tsuboi heeft problemen om de bal te vangen. Wanami rent richting de bal. Wanami passt de bal in één keer door. Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakamoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto begaat een overtreding. Enomoto krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Yoshida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teragaito bereikt de bal nog maar net als eerste. Teragaito passt de bal in één keer door. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tsuboi rent richting de bal. Wanami onderschept slim de pass. Wanami met een sublieme pass. Morishita is nu in balbezit. Morishita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Otsubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maeda onderschept slim de pass. Maeda probeert naar een medespeler te passen. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi draait met de bal, schiet en ... Oguro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Sakamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Masashiko verovert de bal door een tackle van achteren. Masashiko speelt de bal door. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 52%, Hidoi Ninmu 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 0:0

56e minuut.
Noda is nu in balbezit. Hirao onderschept slim de pass. Hirao met een sublieme pass. Morishita is nu in balbezit. Morishita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 0:1

60e minuut.
Tsuboi geeft de bal voor. Enomoto is nu in balbezit. Nagatomi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagatomi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Tsuboi is nu in balbezit. Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa met een sublieme pass. Tasuki is nu in balbezit. Tasuki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Morikawa speelt de bal door. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda passt de bal zonder na te denken. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 1:1

77e minuut.
Hirao is nu in balbezit. Hirao met een sublieme pass. Shiral bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi onderschept slim de pass. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hirao met een sublieme pass. Morishita rent richting de bal. Tsuboi begaat een overtreding. Tsuboi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 54%, Hidoi Ninmu 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaijin Hi - Hidoi Ninmu 1:1