Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Small Family Yakusoku Denstetsu
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nakata kopt de bal weg. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakata speelt de bal door. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Honda rent richting de bal. Moniwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Honda raakt geblesseerd tijdens het duel. Ezoe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shirasawa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fukai geeft een hoge lob. Inworp. Oshima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oguro is nu in balbezit. Oguro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kikuchi geeft een lange en hoge pass. Motoyama heeft problemen om de bal te vangen. Ishimaru probeert naar een medespeler te passen. Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kikuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikuchi passt de bal in één keer door. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shirasawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nakata is nu in balbezit. Nakata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Yakusoku Denstetsu 1:0

31e minuut.
Oguro geeft een hoge lob. Fukai kopt de bal weg. Inoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami onderschept slim de pass. Minami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oguro met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harasaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishimaru rent richting de bal. Ishimaru speelt de bal door. Fuji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Oguro probeert naar een medespeler te passen. Arai is nu in balbezit. Arai probeert naar een medespeler te passen. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Small Family 37%, Yakusoku Denstetsu 63%.
Happy Small Family - Yakusoku Denstetsu 1:0

49e minuut.
Nakata verovert de bal door een tackle van achteren. Nakata geeft de bal voor. Fukai is nu in balbezit. Oguro rent richting de bal. Oguro draait met de bal, schiet en ... Kitazawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Moniwa geeft de bal voor. Oshima is nu in balbezit. Oshima met een sublieme pass. Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirasawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Yakusoku Denstetsu 2:0

62e minuut.
Ezoe speelt de bal door. Fukai probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oguro. Oguro krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Harasaki geeft de bal voor. Ishimaru rent richting de bal. Ishimaru passt de bal in één keer door. Nakata is nu in balbezit. Nakata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kikuchi met de inworp. Shirasawa controleert de bal met de borst. Nakata rent richting de bal. Nakata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inoue is nu in balbezit. Ishimaru geeft een hoge lob. Kitani kopt de bal weg. Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Yakusoku Denstetsu 3:0

83e minuut.
Arai bereikt de bal nog maar net als eerste. Arai geeft de bal voor. Inoue rent richting de bal. Oguro verovert de bal door een tackle van achteren. Oguro haalt uit met een fantastische trap. Kitazawa bokst de bal weg.

87e minuut.
Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa geeft een lange en hoge pass. Kikuchi kopt de bal weg. Inoue heeft problemen om de bal te vangen. Inoue geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Small Family 46%, Yakusoku Denstetsu 54%.
Happy Small Family - Yakusoku Denstetsu 3:0