Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Umi Kawiiso Kagami
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Itachi probeert naar een medespeler te passen. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya passt de bal met de wreef. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Oguro rent richting de bal. Oguro passt de bal met de wreef. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ... Matsuyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Kawiiso Kagami 1:0

31e minuut.
Kakimoto met een snelle inworp. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamiya raakt geblesseerd tijdens het duel. Eguchi wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Kawiiso Kagami 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Umi 48%, Kawiiso Kagami 52%.
Hidoi Umi - Kawiiso Kagami 2:0

49e minuut.
Yanagimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa onderschept slim de pass. Moniwa passt de bal in één keer door. Kamiya rent richting de bal. Kamiya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Yanagimoto geeft de bal voor. Ishikawa rent richting de bal. Ishikawa probeert naar een medespeler te passen. Moniwa rent richting de bal. Moniwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Umi - Kawiiso Kagami 3:0

54e minuut.
Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Kamiya de bal onder controle te krijgen. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Niwa met een sublieme pass. Horinouchi is nu in balbezit. Kamiya maakt een afschuwelijke overtreding. Kamiya is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Daar is Morita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu passt de bal zonder na te denken. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Umi 46%, Kawiiso Kagami 54%.
Hidoi Umi - Kawiiso Kagami 3:0