Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Eiga Yakusoku Dokeshi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Kondo rent richting de bal. Kondo probeert naar een medespeler te passen. Kurosawa rent richting de bal. Yamase is nu in balbezit. Yamase draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Nagimura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsuo rent richting de bal. Matsuo passt de bal in één keer door. Oku is nu in balbezit. Oku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hironaga is nu in balbezit. Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hironaga maakt een afschuwelijke overtreding. Hironaga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Eiga 70%, Yakusoku Dokeshi 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hidoi Eiga - Yakusoku Dokeshi 0:0

50e minuut.
Matsuo onderschept slim de pass. Matsuo geeft een hoge lob. Mijata is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mijata zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Sakamoto geeft de bal voor. Inworp. Kawaguchi met een snelle inworp. Matsuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Katsuya geeft een hoge lob. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Oku verovert de bal door een tackle van achteren. Matsuo rent richting de bal. Matsuo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Katsuya rent richting de bal. Ohiwa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsuya. Katsuya krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nagimura rent richting de bal. Matsuo verovert de bal door een tackle van achteren. Matsuo passt de bal in één keer door. Oku is nu in balbezit. Oku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tsuboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsuboi probeert naar een medespeler te passen. Yamase is nu in balbezit. Yamase haalt uit met een fantastische trap. Morishita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanakadate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Eiga 35%, Yakusoku Dokeshi 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hidoi Eiga - Yakusoku Dokeshi 0:0