Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Kokoro Yakusoku Dokeshi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Tsubasa de bal. Nagimura onderschept slim de pass. Tsuboi met een sublieme pass. Yamase is nu in balbezit. Yamase haalt uit met een fantastische trap. Ueno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kawai rent richting de bal. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawai rent richting de bal. Kawai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kojima trapt de bal weg. Kawai kopt de bal weg. Sakamoto heeft problemen om de bal te vangen. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu draait met de bal, schiet en ... Noda bokst de bal weg. Kondo kopt de bal weg. Klungelig pakt Shimokawa de bal. Yoshimitsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kondo rent richting de bal. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kondo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kondo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu rent richting de bal. Kawai rent richting de bal. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu schiet op doel. Noda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Basilio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kawai de bal. Nagimura is nu in balbezit. Kawai is nu in balbezit. Kawai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yamase rent richting de bal. Yamase passt de bal zonder na te denken. Shimokawa met een sublieme pass. Yoshimitsu is nu in balbezit. Yoshimitsu schiet op doel. Noda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Yamase onderschept slim de pass. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajiyama passt de bal met de wreef. Yoshimitsu rent richting de bal. Yoshimitsu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Shimokawa kan de bal niet met de borst controleren. Tsuboi rent richting de bal. Tsuboi passt de bal in één keer door. Yamase is nu in balbezit. Yamase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 55%, Yakusoku Dokeshi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sora Kokoro - Yakusoku Dokeshi 0:0

72e minuut.
Yoshimitsu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mizushima komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nagimura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saeki komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sakamoto geeft de bal voor. Inworp. Kajiyama met de inworp. Tsubasa rent richting de bal. Tsubasa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 39%, Yakusoku Dokeshi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sora Kokoro - Yakusoku Dokeshi 0:0