Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Mori Jijii Denstetsu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Saneyoshi kopt de bal weg. Tanakadate speelt de bal door. Nemoto is nu in balbezit. Ezoe rent richting de bal. Ezoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Saneyoshi is nu in balbezit. Ezoe verovert de bal door een tackle van achteren. Ezoe passt de bal zonder na te denken. Nemoto rent richting de bal. Nemoto draait met de bal, schiet en ... Noda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kako met een sublieme pass. Kigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kigen passt de bal zonder na te denken. Miyoshi rent richting de bal. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap. Sugawara bokst de bal weg.

29e minuut.
Nemoto haalt uit met een fantastische trap. Sahara met een sublieme pass. Ezoe is nu in balbezit. Ezoe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saneyoshi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Komano passt de bal zonder na te denken. Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ezoe speelt de bal door. Nakao rent richting de bal. Nakao probeert naar een medespeler te passen. Nemoto is nu in balbezit. Nemoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Mori 56%, Jijii Denstetsu 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaii Mori - Jijii Denstetsu 0:0

53e minuut.
Noda probeert naar een medespeler te passen. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta passt de bal zonder na te denken. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fukai rent richting de bal. Meta verovert de bal door een tackle van achteren. Meta geeft de bal voor. Nemoto is nu in balbezit. Nemoto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Noda kopt de bal weg. Nemoto rent richting de bal. Ezoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoe schiet op doel. Ohtouge probeert de bal aan de voet te houden. Noda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Saneyoshi speelt de bal door. Fukai speelt de bal door. Miyoshi heeft problemen om de bal te vangen. Miyoshi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Takakuwa geeft een lange en hoge pass. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaw-Shen begaat een overtreding. Jaw-Shen krijgt een gele kaart. Miyoshi raakt geblesseerd tijdens het duel. Fukai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sugawara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Mori - Jijii Denstetsu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Mori 57%, Jijii Denstetsu 43%.
Kawaii Mori - Jijii Denstetsu 1:0