Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Dorei Kawiiso Denstetsu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sakurai verovert de bal door een tackle van achteren. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura passt de bal zonder na te denken. Shiota is nu in balbezit. Shiota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tohkuni rent richting de bal. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota passt de bal in één keer door. Nagimura rent richting de bal. Nagimura haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Doeltrap. Tamura met een harde bal richting middenveld. Oku kopt de bal weg. Shiota is nu in balbezit. Shiota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tohkuni geeft een hoge lob. Yokotani rent richting de bal. Shiota verovert de bal door een tackle van achteren. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nagimura is nu in balbezit. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura is nu in balbezit. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Yokotani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Inuzuka met een snelle inworp. Shiota rent richting de bal. Shiota geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nagimura rent richting de bal. Nagimura draait met de bal, schiet en ... Yukio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - Kawiiso Denstetsu 0:1

26e minuut.
Wakamatsu passt de bal zonder na te denken. Mita is nu in balbezit. Mita passt de bal zonder na te denken. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura speelt de bal door. Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota haalt uit met een fantastische trap. Yukio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Dorei - Kawiiso Denstetsu 0:2

31e minuut.
Shiota rent richting de bal. Shiota passt de bal in één keer door. Nakano met een sublieme pass. Miyazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tohkuni rent richting de bal. Choe verovert de bal door een tackle van achteren. Choe passt de bal met de wreef. Miyazawa rent richting de bal. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Dorei 58%, Kawiiso Denstetsu 42%.
Aoi Dorei - Kawiiso Denstetsu 0:2

52e minuut.
Yokotani geeft de bal voor. Inworp. Inuzuka met de inworp. Klungelig pakt Shiota de bal. Shiota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Shiota bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota speelt de bal door. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura haalt uit met een fantastische trap. Tamura probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Sakurai rent richting de bal. Shiota onderschept slim de pass. Shiota probeert naar een medespeler te passen. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Choe bereikt de bal nog maar net als eerste. Choe geeft de bal voor. Nunobe probeert de bal aan de voet te houden. Miyazawa is nu in balbezit. Miyazawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Dorei 52%, Kawiiso Denstetsu 48%.
Aoi Dorei - Kawiiso Denstetsu 0:2