Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Kokoro Fushigi Origami
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Arai verovert de bal door een tackle van achteren. Omata onderschept slim de pass. Natsuka begaat een overtreding. Omata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Omata wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Enomoto rent richting de bal. Enomoto passt de bal zonder na te denken. Ishiju heeft problemen om de bal te vangen. Morishi is nu in balbezit. Morishi haalt uit met een fantastische trap. Noda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fujigaya rent richting de bal. Fujigaya speelt de bal door. Nakanishi met een sublieme pass. Daar is Oi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Kokoro - Fushigi Origami 0:1

38e minuut.
Natsuka rent richting de bal. Omata verovert de bal door een tackle van achteren. Omata speelt de bal door. Morishi is nu in balbezit. Morishi draait met de bal, schiet en ... Noda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kaburaki verovert de bal door een tackle van achteren. Nakanishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburaki verovert de bal door een tackle van achteren. Oi onderschept slim de pass. Oi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Kokoro - Fushigi Origami 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Kokoro 53%, Fushigi Origami 47%.
Gaijin Kokoro - Fushigi Origami 0:2

63e minuut.
Fujigaya passt de bal in één keer door. Oi is nu in balbezit. Kaburaki onderschept slim de pass. Nakanishi onderschept slim de pass. Nakanishi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mita trapt de bal weg. Nara kopt de bal weg. Nakajima is nu in balbezit. Nakanishi verovert de bal door een tackle van achteren. Nakanishi schiet op doel. Mita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ichihara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yasunga met de inworp. Omata bereikt de bal nog maar net als eerste. Omata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi passt de bal in één keer door. Nakanishi is nu in balbezit. Nakanishi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ichihara passt de bal zonder na te denken. Akishino rent richting de bal. Nakajima begaat een overtreding. Nakajima krijgt een gele kaart. Akishino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akishino met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Amaterasu passt de bal zonder na te denken. Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiju rent richting de bal. Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Morishi draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Kokoro 45%, Fushigi Origami 55%.
Gaijin Kokoro - Fushigi Origami 0:2