Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Denstetsu Kawaii Mori
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Matsuyo met een sublieme pass. Tohkuni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fukai. Fukai krijgt een gele kaart. Tohkuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tohkuni met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nagimura de bal. Nagimura haalt uit met een fantastische trap. Noda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Denstetsu - Kawaii Mori 1:0

8e minuut.
Saneyoshi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurosawa komt het veld opgelopen. Takakuwa met een snelle inworp. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kurosawa verovert de bal door een tackle van achteren. Fukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai passt de bal met de wreef. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiota onderschept slim de pass. Shiota speelt de bal door. Nagimura is nu in balbezit. Nagimura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Denstetsu - Kawaii Mori 2:0

19e minuut.
Shiota verovert de bal door een tackle van achteren. Shiota passt de bal met de wreef. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ohtouge de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Takakuwa rent richting de bal. Shiota rent richting de bal. Shiota passt de bal zonder na te denken. Nagimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagimura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Takakuwa met een sublieme pass. Miyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyoshi is nu in balbezit. Miyoshi draait met de bal, schiet en ... Ishi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Denstetsu 51%, Kawaii Mori 49%.
Kawiiso Denstetsu - Kawaii Mori 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Denstetsu 45%, Kawaii Mori 55%.
Kawiiso Denstetsu - Kawaii Mori 2:0