Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aoi Kirigirisu Gaijin Kokoro
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Yasunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasunga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tadokoro de bal. Morishi rent richting de bal. Morishi draait met de bal, schiet en ... Paal! Oguro bokst de bal weg. Daar is Ujiie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishi rent richting de bal. Morishi schiet op doel. Oguro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Yasunga probeert naar een medespeler te passen. Fukagawa geeft een lange en hoge pass. Morishi is nu in balbezit. Omata rent richting de bal. Omata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nakajima geeft de bal voor. Ujiie rent richting de bal. Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Morishi schiet op doel. Oguro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aoi Kirigirisu - Gaijin Kokoro 0:1

30e minuut.
Fujigaya rent richting de bal. Yasunga is nu in balbezit. Yasunga met een sublieme pass. Furuhashi is nu in balbezit. Furuhashi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ogura speelt de bal door. Yasunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimura maakt een afschuwelijke overtreding. Kimura krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ogura is nu in balbezit. Ogura geeft een hoge lob. Fukagawa kopt de bal weg. Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi draait met de bal, schiet en ... Oguro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kaburaki is nu in balbezit. Furuhashi onderschept slim de pass. Fujigaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Furuhashi verovert de bal door een tackle van achteren. Furuhashi haalt uit met een fantastische trap. Mita bokst de bal weg. Furuhashi rent richting de bal. Furuhashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 53%, Gaijin Kokoro 47%.
Aoi Kirigirisu - Gaijin Kokoro 0:1

47e minuut.
Kimura is nu in balbezit. Morishi verovert de bal door een tackle van achteren. Omata bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi is nu in balbezit. Morishi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yasunga met een sublieme pass. Furuhashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aoi Kirigirisu 50%, Gaijin Kokoro 50%.
Aoi Kirigirisu - Gaijin Kokoro 0:1