Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Origami Fushigi Dokeshi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Moriwaki de bal. Nakanishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakanishi speelt de bal door. Oi is nu in balbezit. Oi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaji rent richting de bal. Kaji passt de bal in één keer door. Nakanishi is nu in balbezit. Nakanishi schiet op doel. Goto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Nara geeft een hoge lob. Kojima geeft de bal voor. Ishiju probeert de bal met de borst te controleren. Morikawa onderschept slim de pass. Morikawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai speelt de bal door. Klungelig pakt Ishiju de bal. Morikawa rent richting de bal. Morikawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Nara geeft de bal voor. Tsuboi met een sublieme pass. Klungelig pakt Yong-Soo de bal. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Kano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakanishi is nu in balbezit. Nakanishi probeert naar een medespeler te passen. Oi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Akishino bereikt de bal nog maar net als eerste. Akishino geeft de bal voor. Daar is Kojima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oi rent richting de bal. Oi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kano met een sublieme pass. Moriwaki rent richting de bal. Moriwaki passt de bal zonder na te denken. Fujimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujimoto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Origami 53%, Fushigi Dokeshi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fushigi Origami - Fushigi Dokeshi 0:0

49e minuut.
Morikawa heeft problemen om de bal te vangen. Natsuka onderschept slim de pass. Natsuka met een sublieme pass. Nakanishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakanishi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Fushigi Dokeshi 1:0

53e minuut.
Moriwaki rent richting de bal. Moriwaki passt de bal in één keer door. Fujimoto speelt de bal door. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa passt de bal zonder na te denken. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Ishiju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moriwaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Natsuka. Moriwaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Moriwaki met een snel genomen vrije trap. Enomoto rent richting de bal. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ishiju de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Origami 50%, Fushigi Dokeshi 50%.
Fushigi Origami - Fushigi Dokeshi 1:0