Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Origami Jijii Denstetsu
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Noda trapt de bal weg van het doel. Nara rent richting de bal. Meta is nu in balbezit. Nakanishi onderschept slim de pass. Nakanishi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Jijii Denstetsu 1:0

21e minuut.
Meta is nu in balbezit. Nakanishi verovert de bal door een tackle van achteren. Nakanishi probeert naar een medespeler te passen. Oi rent richting de bal. Oi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ichihara geeft de bal voor. Sogahata rent richting de bal. Oi onderschept slim de pass. Oi schiet op doel. Sugawara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Jijii Denstetsu 2:0

29e minuut.
Oi rent richting de bal. Sogahata onderschept slim de pass. Noda is nu in balbezit. Nakanishi is nu in balbezit. Nakanishi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fukui met de inworp. Noda is nu in balbezit. Nakanishi begaat een overtreding. Nakanishi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Noda is nu in balbezit. Nara verovert de bal door een tackle van achteren. Nakanishi is nu in balbezit. Nakanishi draait met de bal, schiet en ... Sugawara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Jijii Denstetsu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Origami 39%, Jijii Denstetsu 61%.
Fushigi Origami - Jijii Denstetsu 3:0

55e minuut.
Ezoe rent richting de bal. Ezoe probeert naar een medespeler te passen. Hattori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoto verovert de bal door een tackle van achteren. Nemoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanakadate geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nemoto de bal. Ezoe rent richting de bal. Ezoe haalt uit met een fantastische trap. Noda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Origami - Jijii Denstetsu 3:1

76e minuut.
Oi rent richting de bal. Jaw-Shen onderschept slim de pass. Nakanishi verovert de bal door een tackle van achteren. Oi rent richting de bal. Oi draait met de bal, schiet en ... Sugawara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Arai geeft de bal voor. Fukui rent richting de bal. Fukui passt de bal in één keer door. Nemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Origami 53%, Jijii Denstetsu 47%.
Fushigi Origami - Jijii Denstetsu 3:1