Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawiiso Sushi Gaijin Kokoro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Ono rent richting de bal. Omata onderschept slim de pass. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishi is nu in balbezit. Morishi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Sushi - Gaijin Kokoro 0:1

10e minuut.
Kogiku met een sublieme pass. Daar is Shikamaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishi onderschept slim de pass. Morishi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nishitani kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Shikamaru rent richting de bal. Shikamaru met een sublieme pass. Fujigaya is nu in balbezit. Kogiku verovert de bal door een tackle van achteren. Kogiku draait met de bal, schiet en ... Mita bokst de bal weg.

29e minuut.
Fukagawa rent richting de bal. Fujigaya is nu in balbezit. Kogiku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kogiku krijgt een gele kaart. Fujigaya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fujigaya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morishi is nu in balbezit. Morishi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Sushi - Gaijin Kokoro 0:2

34e minuut.
Ono kopt de bal weg. Kaburaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Santosa verovert de bal door een tackle van achteren. Kogiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawiiso Sushi - Gaijin Kokoro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Sushi 50%, Gaijin Kokoro 50%.
Kawiiso Sushi - Gaijin Kokoro 1:2

54e minuut.
Fukagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida passt de bal in één keer door. Kogiku rent richting de bal. Kogiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawiiso Sushi - Gaijin Kokoro 2:2

56e minuut.
Morishi passt de bal zonder na te denken. Yasunga rent richting de bal. Yasunga passt de bal in één keer door. Morishi rent richting de bal. Morishi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ono verovert de bal door een tackle van achteren. Ono probeert naar een medespeler te passen. Kagawa is nu in balbezit. Morishi onderschept slim de pass. Morishi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nakajima met de inworp. Amaterasu heeft problemen om de bal te vangen. Amaterasu probeert naar een medespeler te passen. Morishi is nu in balbezit. Morishi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Shikamaru passt de bal in één keer door. Omata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ishimaru. Ishimaru krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Yasunga geeft de bal voor. Kokeguchi kopt de bal weg. Daar is Fujigaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omata is nu in balbezit. Omata schiet op doel. Dedimar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawiiso Sushi 50%, Gaijin Kokoro 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawiiso Sushi - Gaijin Kokoro 2:2