Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gin Dorei Fushigi Dokeshi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Hosogai met een snelle inworp. Morikawa is nu in balbezit. Morikawa passt de bal in één keer door. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto is nu in balbezit. Morikawa rent richting de bal. Morikawa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Dorei - Fushigi Dokeshi 0:1

25e minuut.
Sakal passt de bal met de wreef. Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Otani maakt een afschuwelijke overtreding. Otani krijgt een gele kaart. Morikawa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morikawa kan niet meer verder spelen. Morioka komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sekino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka rent richting de bal. Sakal onderschept slim de pass. Sakal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Dorei 69%, Fushigi Dokeshi 31%.
Gin Dorei - Fushigi Dokeshi 0:1

54e minuut.
Hosogai is nu in balbezit. Hosogai met een sublieme pass. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto schiet op doel. Nishi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Jirayia de bal. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Hattori speelt de bal door. Jirayia is nu in balbezit. Morioka onderschept slim de pass. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kojima rent richting de bal. Sekino rent richting de bal. Moriwaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moriwaki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sekino raakt geblesseerd tijdens het duel. Yoshihara met een snel genomen vrije trap. Kaji kopt de bal weg. Daar is Moriwaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shimizu is nu in balbezit. Shimizu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gin Dorei - Fushigi Dokeshi 1:1

75e minuut.
Moriwaki speelt de bal door. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimizu rent richting de bal. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ... Goto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Morishima speelt de bal door. Tsuboi is nu in balbezit. Shimizu verovert de bal door een tackle van achteren. Shimizu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Dorei - Fushigi Dokeshi 2:1

82e minuut.
Morioka speelt de bal door. Enomoto heeft problemen om de bal te vangen. Shimizu is nu in balbezit. Shimizu draait met de bal, schiet en ... Goto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fujimoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Morioka de bal. Morioka probeert naar een medespeler te passen. Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki geeft de bal voor. Nishi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enomoto heeft problemen om de bal te vangen. Enomoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gin Dorei - Fushigi Dokeshi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Dorei 58%, Fushigi Dokeshi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gin Dorei - Fushigi Dokeshi 2:2