Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gin Dorei Kawaii Mori
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sakal onderschept slim de pass. Sakal draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Shimizu de bal. Sakal is nu in balbezit. Sakal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Dorei - Kawaii Mori 1:0

12e minuut.
Saneyoshi rent richting de bal. Ogura is nu in balbezit. Sakal is nu in balbezit. Sakal draait met de bal, schiet en ... Noda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Dorei - Kawaii Mori 2:0

19e minuut.
Sakal is nu in balbezit. Saneyoshi onderschept slim de pass. Ogura onderschept slim de pass. Shimizu rent richting de bal. Shimizu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshihara onderschept slim de pass. Yoshihara geeft de bal voor. Sakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Dorei 40%, Kawaii Mori 60%.
Gin Dorei - Kawaii Mori 2:0

60e minuut.
Saneyoshi geeft de bal voor. Daar is Komano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morishima probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shimizu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shimizu draait met de bal, schiet en ... Noda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Kako rent richting de bal. Sakal onderschept slim de pass. Sakal draait met de bal, schiet en ... Shimizu rent richting de bal. Shimizu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kako geeft een lange en hoge pass. Otani probeert de bal aan de voet te houden. Kako rent richting de bal. Kako haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Dorei - Kawaii Mori 2:1

76e minuut.
Sakal passt de bal zonder na te denken. Otani is nu in balbezit. Otani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sakal de bal. Sakal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kako geeft een hoge lob. Inworp. Sekino met de inworp. Sakal rent richting de bal. Sakal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Dorei 42%, Kawaii Mori 58%.
Gin Dorei - Kawaii Mori 2:1