Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gin Neko Kawaii Kouen
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Okano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motoyasu is nu in balbezit. Motoyasu met een sublieme pass. Funatani is nu in balbezit. Funatani draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Inuzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Sahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Motoyasu zijn tegenspeler op de grond. Motoyasu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Nanami bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburaki verovert de bal door een tackle van achteren. Kaburaki speelt de bal door. Okano rent richting de bal. Okano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kaburaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaburaki met een sublieme pass. Teshima met een sublieme pass. Witschge is nu in balbezit. Witschge haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fukui met de inworp. Nanami is nu in balbezit. Kaburaki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nanami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nanami neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Witschge passt de bal met de wreef. Nanami rent richting de bal. Kaburaki rent richting de bal. Nanami verovert de bal door een tackle van achteren. Nanami draait met de bal, schiet en ... Kitano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gin Neko - Kawaii Kouen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Neko 46%, Kawaii Kouen 54%.
Gin Neko - Kawaii Kouen 1:0

56e minuut.
Motoyasu met een sublieme pass. Komine bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani onderschept slim de pass. Funatani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gin Neko - Kawaii Kouen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gin Neko 44%, Kawaii Kouen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gin Neko - Kawaii Kouen 1:1