Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fukai Kokoro Midori Sampo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Daar is Hirao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurisawa begaat een overtreding. Hirao raakt geblesseerd tijdens het duel. Ohta wilt de vrije trap nemen. Morikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kobari kopt de bal weg. Daar is Sakoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi met een sublieme pass. Narazki is nu in balbezit. Nishizawa geeft een lange en hoge pass. Narazki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sekizuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishima verovert de bal door een tackle van achteren. Morishima draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sakoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagara onderschept slim de pass. Yagara passt de bal in één keer door. Kobari rent richting de bal. Kobari draait met de bal, schiet en ... Seto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Yagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagara verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari is nu in balbezit. Kobari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kokoro 55%, Midori Sampo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Kokoro - Midori Sampo 0:0

64e minuut.
Hirano rent richting de bal. Funaki maakt een afschuwelijke overtreding. Hirano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurisawa met een snel genomen vrije trap. Yoshikawa heeft problemen om de bal te vangen. Kobari rent richting de bal. Kobari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yoshikawa trapt de bal weg van het doel. Ohta met een sublieme pass. Hirano rent richting de bal. Morishima onderschept slim de pass. Morishima haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fukai Kokoro 36%, Midori Sampo 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fukai Kokoro - Midori Sampo 0:0