Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Jinja Fukai Kokoro
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Harasaki met de inworp. Yoshikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshikawa geeft de bal voor. Ganaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaha schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kurisawa kopt de bal weg. Kudo rent richting de bal. Kobari verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uchida de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kobari rent richting de bal. Kudo onderschept slim de pass. Kurahaszi probeert naar een medespeler te passen. Ganaha is nu in balbezit. Ganaha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Takagi rent richting de bal. Yagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Jinja - Fukai Kokoro 0:1

29e minuut.
Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hosogai passt de bal in één keer door. Yagara is nu in balbezit. Kobari rent richting de bal. Kobari draait met de bal, schiet en ... Jean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Jinja - Fukai Kokoro 0:2

31e minuut.
Yamada passt de bal met de wreef. Kurahaszi is nu in balbezit. Yagara onderschept slim de pass. Kobari rent richting de bal. Kobari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Jinja 54%, Fukai Kokoro 46%.
Kawaikunee Jinja - Fukai Kokoro 0:2

47e minuut.
Kudo heeft problemen om de bal te vangen. Moriwaki verovert de bal door een tackle van achteren. Moriwaki speelt de bal door. Kobari is nu in balbezit. Kobari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yoshikawa geeft een lange en hoge pass. Hosogai is nu in balbezit. Hosogai speelt de bal door. Yagara rent richting de bal. Yagara haalt uit met een fantastische trap. Jean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Yoshikawa rent richting de bal. Kobari onderschept slim de pass. Kobari probeert naar een medespeler te passen. Yagara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jae-Jin geeft de bal voor. Sakoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yagara zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yagara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Yoshikawa passt de bal zonder na te denken. Moriwaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriwaki draait met de bal, schiet en ... Hosogai rent richting de bal. Hosogai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Morikawa met een sublieme pass. Kobari rent richting de bal. Kurahaszi rent richting de bal. Kobari verovert de bal door een tackle van achteren. Kobari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Jinja 63%, Fukai Kokoro 37%.
Kawaikunee Jinja - Fukai Kokoro 0:2