Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Midori Sampo Taithen Da Maguro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kamiya probeert naar een medespeler te passen. Yamase rent richting de bal. Hirao verovert de bal door een tackle van achteren. Sugawara verovert de bal door een tackle van achteren. Sugawara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugawara onderschept slim de pass. Sugawara passt de bal in één keer door. Daar is Sugawara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugawara schiet op doel. Seto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Shimotaira geeft de bal voor. Yamase heeft problemen om de bal te vangen. Hirao verovert de bal door een tackle van achteren. Sugawara onderschept slim de pass. Sugawara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Midori Sampo - Taithen Da Maguro 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 54%, Taithen Da Maguro 46%.
Midori Sampo - Taithen Da Maguro 0:1

52e minuut.
Santos is nu in balbezit. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiya speelt de bal door. Sugawara rent richting de bal. Sugawara haalt uit met een fantastische trap. Seto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Funaki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohta passt de bal met de wreef. Shibaioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shibaioka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Midori Sampo 57%, Taithen Da Maguro 43%.
Midori Sampo - Taithen Da Maguro 0:1