Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Hikari Gaijin Ningen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 13.5
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Endo passt de bal met de wreef. Teragaito is nu in balbezit. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Teragaito verovert de bal door een tackle van achteren. Teragaito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Suzuki geeft een hoge lob. Teragaito rent richting de bal. Fukunishi rent richting de bal. Teragaito is nu in balbezit. Teragaito haalt uit met een fantastische trap. Kina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Hirakawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmori met een sublieme pass. Shuto heeft problemen om de bal te vangen. Shuto draait met de bal, schiet en ... Mikami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ohmori rent richting de bal. Teragaito verovert de bal door een tackle van achteren. Teragaito probeert naar een medespeler te passen. Fukunishi rent richting de bal. Fukunishi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Hikari 48%, Gaijin Ningen 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawaikunee Hikari - Gaijin Ningen 0:0

51e minuut.
Ohmori bereikt de bal nog maar net als eerste. Teragaito onderschept slim de pass. Teragaito passt de bal in één keer door. Fukunishi rent richting de bal. Fukunishi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shiota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fukunishi rent richting de bal. Fukunishi passt de bal in één keer door. Teragaito rent richting de bal. Teragaito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Hikari - Gaijin Ningen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Hikari 56%, Gaijin Ningen 44%.
Kawaikunee Hikari - Gaijin Ningen 0:1