Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Sushi Shiro Akumu
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Murakami rent richting de bal. Minowa rent richting de bal. Met opzet legt Kawaguchi zijn tegenspeler op de grond. Kawaguchi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ishi geeft een hoge lob. Funatani bereikt de bal nog maar net als eerste. Funatani speelt de bal door. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Isozaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawanabe onderschept slim de pass. Kawanabe met een sublieme pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Sushi - Shiro Akumu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Sushi 42%, Shiro Akumu 58%.
Shiro Sushi - Shiro Akumu 1:0

54e minuut.
Kamiya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murakami is nu in balbezit. Murakami geeft een lange en hoge pass. Morioka rent richting de bal. Morioka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Akahoshi geeft een lange en hoge pass. Murakami kopt de bal weg. Maekawa probeert de bal aan de voet te houden. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ikegami geeft de bal voor. Minowa probeert naar een medespeler te passen. Hirai heeft problemen om de bal te vangen. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi haalt uit met een fantastische trap. Hirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro Sushi - Shiro Akumu 1:1

80e minuut.
Klungelig pakt Nakashima de bal. Yamaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Murakami is nu in balbezit. Yamaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Yamaguchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Sushi 42%, Shiro Akumu 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Sushi - Shiro Akumu 1:1