Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Akumu Fukai Kouen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Myojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Myojin geeft een hoge lob. Maekawa rent richting de bal. Sugimoto onderschept slim de pass. Sugimoto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Chano de bal. Minowa rent richting de bal. Minowa schiet op doel. Nishizawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Fukai Kouen 1:0

8e minuut.
Daar is Tada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tada geeft een lange en hoge pass. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arimura de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Minowa onderschept slim de pass. Yamaguchi is nu in balbezit. Nishizawa is nu in balbezit. Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa draait met de bal, schiet en ... Sakurai bokst de bal weg.

12e minuut.
Ishimaru kopt de bal weg. Ikegami rent richting de bal. Kim probeert naar een medespeler te passen. Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Tada rent richting de bal. Arimura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tada onderschept slim de pass. Tada schiet op doel. Sakurai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Fukai Kouen 2:0

19e minuut.
Maekawa kopt de bal weg. Chano rent richting de bal. Chano geeft de bal voor. Sugimoto rent richting de bal. Sugimoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Nunobe met een sublieme pass. Nishizawa is nu in balbezit. Yamaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwa verovert de bal door een tackle van achteren. Niwa passt de bal in één keer door. Yamaguchi is nu in balbezit. Yamaguchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Niwa probeert naar een medespeler te passen. Minowa rent richting de bal. Minowa probeert naar een medespeler te passen. Yamaguchi rent richting de bal. Yamaguchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chano is nu in balbezit. Chano geeft een lange en hoge pass. Ishi probeert de bal met de borst te controleren. Sugimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugimoto schiet op doel. Kudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Akumu 42%, Fukai Kouen 58%.
Shiro Akumu - Fukai Kouen 2:0

47e minuut.
Hirata geeft de bal voor. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwa geeft een lange en hoge pass. Daar is Yamaguchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamaguchi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Ishi geeft de bal voor. Nunobe is nu in balbezit. Nunobe speelt de bal door. Tada is nu in balbezit. Tada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Minowa is nu in balbezit. Minowa passt de bal met de wreef. Yamaguchi rent richting de bal. Yamaguchi schiet op doel. Sakurai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hirata trapt de bal weg. Maekawa kopt de bal weg. Nishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa rent richting de bal. Minowa schiet op doel. Sakurai bokst de bal weg.

68e minuut.
Ishi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishimaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Akumu - Fukai Kouen 2:1

80e minuut.
Nunobe passt de bal zonder na te denken. Arimura rent richting de bal. Yamaguchi onderschept slim de pass. Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

83e minuut.
Niwa speelt de bal door. Myojin geeft een lange en hoge pass. Ishi rent richting de bal. Sugimoto onderschept slim de pass. Sugimoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Chano verovert de bal door een tackle van achteren. Yamaguchi begaat een overtreding. Chano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hasegawa rent richting de bal. Hasegawa geeft de bal voor. Kudo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shiro Akumu - Fukai Kouen 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Akumu 40%, Fukai Kouen 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Akumu - Fukai Kouen 2:2