Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Tsuki Shiro Sushi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Enomoto met de inworp. Ishigame is nu in balbezit. Murakami onderschept slim de pass. Yamase onderschept slim de pass. Yamase geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Tamahome trapt de bal weg. Yamase kopt de bal weg. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tohkuni verovert de bal door een tackle van achteren. Tohkuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kamiya is nu in balbezit. Kamiya passt de bal zonder na te denken. Hirai is nu in balbezit. Tohkuni onderschept slim de pass. Tohkuni haalt uit met een fantastische trap. Hirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Murakami is nu in balbezit. Ishigame rent richting de bal. Ishigame met een sublieme pass. Tohkuni is nu in balbezit. Tohkuni haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Tsuki - Shiro Sushi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Tsuki 26%, Shiro Sushi 74%.
Shiro Tsuki - Shiro Sushi 1:0

83e minuut.
Maruyama probeert de bal aan de voet te houden. Teragaito probeert naar een medespeler te passen. Oshima bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka rent richting de bal. Morioka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hirata met een harde bal richting middenveld. Nakao kopt de bal weg. Daar is Hirai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tohkuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tohkuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Tsuki - Shiro Sushi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Tsuki 41%, Shiro Sushi 59%.
Shiro Tsuki - Shiro Sushi 2:0