Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Sushi Fukai Kaeru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kawanabe probeert de bal aan de voet te houden. Tajima is nu in balbezit. Tajima speelt de bal door. Kamiya rent richting de bal. Kamiya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nakashima met een sublieme pass. Morioka is nu in balbezit. Mita rent richting de bal. Morioka verovert de bal door een tackle van achteren. Morioka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Kawaguchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamiya rent richting de bal. Kamiya passt de bal in één keer door. Manaka rent richting de bal. Manaka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kakitani geeft een hoge lob. Kamiya kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamahome de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kakitani neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Sushi 60%, Fukai Kaeru 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Sushi - Fukai Kaeru 0:0

49e minuut.
Manaka rent richting de bal. Tamahome is nu in balbezit. Kamiya onderschept slim de pass. Manaka is nu in balbezit. Manaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Murakami de bal. Manaka is nu in balbezit. Kamiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaka is nu in balbezit. Manaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jean is nu in balbezit. Nakashima is nu in balbezit. Morioka is nu in balbezit. Morioka draait met de bal, schiet en ... Takakuwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Sushi - Fukai Kaeru 1:0

81e minuut.
Hirai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirai geeft een lange en hoge pass. Morioka rent richting de bal. Morioka schiet op doel. Takakuwa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Sushi - Fukai Kaeru 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Sushi 46%, Fukai Kaeru 54%.
Shiro Sushi - Fukai Kaeru 2:0