Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sora Kokoro Kawaikunee Hikari
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Daar is Ogura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogura onderschept slim de pass. Sekizuka is nu in balbezit. Sekizuka schiet op doel. Honma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawaikunee Hikari 0:1

24e minuut.
Matsushita met een snelle inworp. Tsukamoto rent richting de bal. Sekizuka onderschept slim de pass. Sekizuka geeft een lange en hoge pass. Honma probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Shuto rent richting de bal. Shuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawaikunee Hikari 0:2

26e minuut.
Sekizuka heeft problemen om de bal te vangen. Sugiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyama probeert naar een medespeler te passen. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ohmori kopt de bal weg. Shuto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kagawa. Kagawa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Shuto speelt de bal door. Sekizuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shuto is nu in balbezit. Shuto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Hirajima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konno rent richting de bal. Kakitani rent richting de bal. Konno rent richting de bal. Konno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jirayia speelt de bal door. Kagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagawa probeert naar een medespeler te passen. Konno rent richting de bal. Konno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 47%, Kawaikunee Hikari 53%.
Sora Kokoro - Kawaikunee Hikari 0:2

50e minuut.
Kagawa probeert naar een medespeler te passen. Nishitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno verovert de bal door een tackle van achteren. Konno schiet op doel. Nishimura probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hirajima onderschept slim de pass. Sekizuka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsukamoto. Tsukamoto krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hirajima heeft problemen om de bal te vangen. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno probeert naar een medespeler te passen. Kakitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ohmori passt de bal zonder na te denken. Shuto rent richting de bal. Tsukamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Sekizuka onderschept slim de pass. Sekizuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kakitani rent richting de bal. Konno rent richting de bal. Kakitani rent richting de bal. Kakitani draait met de bal, schiet en ... Nishimura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Sekizuka speelt de bal door. Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal in één keer door. Kakitani rent richting de bal. Kakitani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawaikunee Hikari 1:2

89e minuut.
Ohmori is nu in balbezit. Ohmori probeert naar een medespeler te passen. Sekizuka rent richting de bal. Shuto is nu in balbezit. Shuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sora Kokoro - Kawaikunee Hikari 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sora Kokoro 62%, Kawaikunee Hikari 38%.
Sora Kokoro - Kawaikunee Hikari 1:3