Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Keflavik Úlfar
sativa Tactiek 451
36% Balbezit 64%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten average
average Passen good
weak Verdedigen very good


13e minuut.
Sigurðsson passt de bal met de wreef. Panarelli rent richting de bal. Panarelli geeft een hoge lob. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach draait met de bal, schiet en ... Sveinbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Viðarsson rent richting de bal. Kozach verovert de bal door een tackle van achteren. Kozach met een sublieme pass. Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze schiet op doel. Sveinbjörnsson bokst de bal weg. Viðarsson rent richting de bal. Kozach onderschept slim de pass. Kozach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Keflavik - Úlfar 1:0

32e minuut.
Blahota rent richting de bal. Blahota probeert naar een medespeler te passen. Kozach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozach heeft problemen om de bal te vangen. Kozach schiet op doel. Sveinbjörnsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Keflavik 57%, Úlfar 43%.
Victoria Keflavik - Úlfar 1:0

48e minuut.
Daðason rent richting de bal. Garðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Garðarsson speelt de bal door. Arnþórsson is nu in balbezit. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ... Ægirsson bokst de bal weg.

63e minuut.
Sigurðsson is nu in balbezit. Sigurðsson geeft een hoge lob. Ellertsson heeft problemen om de bal te vangen. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnþórsson draait met de bal, schiet en ... Ægirsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Panarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze onderschept slim de pass. Datvadze met een sublieme pass. Kozach is nu in balbezit. Kozach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sigurðsson speelt de bal door. Panarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Panarelli passt de bal met de wreef. Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Keflavik 73%, Úlfar 27%.
Victoria Keflavik - Úlfar 1:0