Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:28
  • Competitiewedstrijd: Úrvalsdeild
  • Stadion: ST Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1341
ST Misþyrming
442 Tactiek bm
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 26.8
solid Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Ariaza probeert naar een medespeler te passen. Cabello rent richting de bal. Cabello speelt de bal door. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borges is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baldursson neemt de hoekschop. Cabello rent richting de bal. Cabello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Barrero geeft een hoge lob. Syska is nu in balbezit. Syska passt de bal met de wreef. Branco rent richting de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 1:0

13e minuut.
Mihalcea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihalcea raakt geblesseerd tijdens het duel. Fjölnisson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihalcea is nu in balbezit. Barrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihalcea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihalcea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Svavarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cabello geeft een lange en hoge pass. Guðmundsson heeft problemen om de bal te vangen. Kimlička rent richting de bal. Kimlička haalt uit met een fantastische trap. Bruto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ST - Misþyrming 1:1

25e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska probeert naar een medespeler te passen. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel. Svavarsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 2:1

33e minuut.
Cabello rent richting de bal. Sindrason rent richting de bal. Sindrason passt de bal zonder na te denken. Kimlička is nu in balbezit. Kimlička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Baldursson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arnfinnsson komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ariaza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Modoni de bal. Cabello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabello geeft een lange en hoge pass. Kimlička heeft problemen om de bal te vangen. Bruto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST 63%, Misþyrming 37%.
ST - Misþyrming 2:1

50e minuut.
Mučibabić verovert de bal door een tackle van achteren. Mučibabić speelt de bal door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ... Svavarsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 3:1

54e minuut.
Sindrason rent richting de bal. Fjölnisson rent richting de bal. Met opzet legt Ariaza zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ariaza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

62e minuut.
Sindrason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindrason passt de bal in één keer door. Branco rent richting de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 4:1

74e minuut.
Syska geeft de bal voor. Barrero rent richting de bal. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 5:1

80e minuut.
Depcik rent richting de bal. Guðmundsson onderschept slim de pass. Guðmundsson passt de bal in één keer door. Kimlička rent richting de bal. Kimlička draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Siau geeft de bal voor. Daar is Cabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sindrason is nu in balbezit. Spantidakis onderschept slim de pass. Spantidakis geeft de bal voor. Svavarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mihalcea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ST - Misþyrming 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ST 44%, Misþyrming 56%.
ST - Misþyrming 6:1